sevme beni yanarsın

                                                       LOVE YOU TO DEATH 
SEVME BENİ YANARSIN

''Love You to Death'' yani Türkçeye çevirilmiş hali ''Sevme Beni Yanarsın'' Romantik türünü sevenler için listeye konması gereken bir kitap!


1965/Amerika doğumlu Melissa Senate tarafından ilk 2007 yılında yayınlanan roman, Türkiyede ise 2017 Nisan ayında Martı yayınlarıyla raflarda yerini aldı.
Hikaye, Main Life dergisinin ''En İyiler'' köşesi editörü olan Abby Foote'un tahlihsizliklerle dolu aşk hayatının son olarak seri katil suçlamasıyla nasıl çığırından çıktığını gözler önüne seriyor.
Öyle ki ana kahramanımız Abby Foote şehirdeki bütün 'pislik' erkekleri seçerek terkediliyor. Fakat Abs sessizce kırık kalpler durağında fazla durmayacak gibi görünüyor.Çünkü eski sevgililerinin başına gelen bir dizi olaylardan ötürü o artık eski lise aşkı,şimdiyse yakışıklı dedektif Benjamin Orr'un gözünde 'baş şüpheli'.
Abby Foote gerçekten bir seri katil mi yoksa kalbi kırık,suçsuz bir şüpheli mi?

Kitabı aldığımda baştan sona çok daha fazla romantizm dolu bir hikaye okumayı bekliyordum. Fakat hikaye gerçek zanlının kim olduğunu anlamaya çalışarak geçti ve ancak sonunda aydınlandı. Yakışıklı dedekif Benjamin o kadar dediktifti ki tam bir hatun olan Abby'e sonuna kadar karşı koyması küçük bir hayal kırıklığı yaşattı. Eh sonuçta o bir polisti ,karşısındaki ise 'baş şüpheli' ...
Aslında Abby ve Benjamin ikilisinden daha tutkulu bir yasak aşk fantezisi çıkabilirdi. Evet sonuna kadar bunu umdum hehehe...                             
 Seri katil şüphelisi ve dedektifin arasında kıvılcımlanan aşkı ve durumlarından dolayı birbirlerine karşı koymaya çalışmaları okuyucu için hikayeyi daha çekici kılabilirdi.
Aileye gelirsek, üvey annesi Veronica ve kız kardeşleri Opal ve Olivia'ya karşı daha asi bir tavır takınabilirdi. Yada gerekli durumlarda ağızlarının payını verebilirdi. Çünkü 'şeytanika' Veronica aslında tam anlamıyla 'yuva yıkan'dı ve Abby'e karşı Opal ve Olivia ile birlikte mahcup olmalıydı. Abby'nin sevgisine karşı zaman zaman Opal ve Olivia'nın aynı hisleri taşımadıklarını düşündüm.
Abby'e gelince... Durumu iyi idare etti!
Zeki,çekici,cesur ve iyi kalpli bir karakterdi.Ne mutlu ki Melissa Senate son sayfada da olsa hikayeyi havada aşk kokan bir öpücükle taçlandırıp noktayı öyle koydu.
Öldürmek ve cana kast dışında bütün 'pislik' eski sevgililerin birgün aldıkları ahlar ile tanrıdan cezalarını bulmalarını dileyerek Love You to Death romanını Enise'nin Beyaz Kitaplığındaki favoriler rafına ekliyorum. Sağlıkcakla kalın efendim.İyi okumalar!

Son olarakta sizler için küçük bir araştırma yaparak kitabı internet alış verişi sırasında hangi sitelerde ve ne kadara bulabilirsiniz görün istedim. (Güncel rakamlar belirtilmiştir.)
( MARTI Yayınları / İnce kapak / 304 sayfa )
D&R ,
Liste fiyatı = 22 TL
%35 indirimle 14,30 TL

Kitap Yurdu ,
Liste Fiyatı = 22 TL
%35 indirimle 14,30 TL

Kitap Ambarı ,
Liste Fiyatı = 22 TL 
%30 indirimle 15,4O TL

İdefix ,
Liste Fiyatı = 22 TL
%30 indirimle 15,40 TL

İlknokta.com ,
Liste Fiyatı = 19 TL 
%30 indirimle 13,30 TL 

ENİSE ALTINOK

Yorumlar

Popüler Yayınlar