gölün dibindeki ev







A House at the Bottom of a Lake by  JOSH MALERMAN

GÖLÜN DİBİNDEKİ EV

‘’İkisi de on yedi yaşındaydı. İkisi de korkuyordu. İkisi de evet diyordu…’’ cümlelerinin sıkça tekrara kapılıp aslında tüm bununla kitabın okuyucuya kolayca özetlendiği Gölün Dibindeki Ev, Amelia ve James adlı iki gencin bir kano randevusunda gölün dibinde esrarengiz bir ev keşfetmesiyle başlıyor.
Gençlik heyecanlarını ev ve aşk ile bağdaştıran gençler çok geçmeden evin büyüsüne kapılarak gölün dışında vakit geçirememeye başlıyorlar. Ona tıpkı aşk gibi bağlanıyorlar. Fakat evi çok geçmeden kendilerinin olduğunu düşünecek kadar sahiplenen Amelia ve James gerçek sahipleriyle tanışacak kadar cesurlar mı?




 Kitap onu görür görmez almak isteyeceğiniz türden ; rengi çok hoş ve kalın değil. Okunması  kolay ve ilahi bakış açısı ile yazılmış. Ön ve arka kapak tasarımı hikayenin özeti  niteliğini taşırmışçasına okudukça çevirip bakasınız geliyor. Böylelikle okuyucu kolaylıkla hayal edebiliyor ve bu da onun hikayeden daha çok keyif almasını sağlıyor.
Ancak kitap gerilim açısından beklentilerin altında seğiriyor. Beklenilen gerilim ve heyecan kendini  küçük bir miktar sonda gösteriyor.
Final ise,  daha çok havada kalan, bir nevi sezon finali. Burada gerilim ve korkudan ziyade kitap size Amelia ve James’in yaşlarının verdiği heyecan ile birbirlerine aşık olarak nasıl ev konusunda cesur olmaya çalıştıklarını anlatıyor.
Kitap sık sık karakterlerle gölün serin sularında yüzdüğünüz hissi verecek. Ve gerçeklere çok geçmeden şahit olacaksınız.
BİR EVİN BOŞ OLMASI, ORADA KİMSE OLMADIĞI ANLAMINA MI GELİYOR ?

~~ENİSE

Son olarakta sizler için küçük bir araştırma yaparak kitabı internet alış verişi sırasında hangi sitelerde ve ne kadara bulabilirsiniz görün istedim. (Güncel rakamlar belirtilmiştir.)
(İTHAKİ Yayınları / İnce Kapak / 184 Sayfa )





D&R ,
Liste fiyatı = 15 TL
%34 indirimle 9.90 TL

Okuoku.com ,
Liste Fiyatı = 15 TL
İndirimle = 11,55 TL

Kitap Yurdu ,
Liste Fiyatı = 15 TL
%20 indirimle 12 TL

İdefix ,
Liste Fiyatı = 15 TL
%35 indirimle 9,75 TL

bkmkitap.com ,
Liste Fiyatı = 15 TL
%35 indirimle 9.90 TL

İlknokta.com ,
Liste Fiyatı = 15 TL
%35 indirimle 9.75 TL

Yorumlar

Popüler Yayınlar