Eve Dönüş - LOIS GREIMAN


                 
                                                EVE DÖNÜŞ – LOIS GREIMAN




Genç bir kadın olan Casie Carmichael babasının ölümüyle bütün hayatı değişir. O nişanlısını bırakıp artık Dakota’daki baba evinde zorlu çiftlik hayatıyla başa çıkmaya çalışırken bir yandan nişanlısı Bradley ile ilişkilerini sürdürebilecek midir?

 Kitap Casie Carmichael adlı genç bir bayanın şehirden gelip zorlu çiftlik şartlarına alışmaya çalışırken hayatı tek başına nasıl sırtladığını anlatıyor.

Kitabın Casie karakteri üzerinden okuyucuya bir kadının hayatla nasıl başa çıktığını gösterip, güçlü kadın resmi çizmesini çok sevdim. Ve bol bol Emily ve Bradley karakterlerinden de nefret ettim. Favorim tabii ki de bay Colttu. Colt Dickenson. Bunun sebebi Casie nişanlı olmasına rağmen aralarındaki etkileşimdi. İkinci kitap için bu ikiliden güzel sahneler bekliyorum eheheheheh…

Birçok okumuş kişiden aldığım olumlu yorumlara bende katılırken kitap için tek olumsuz yorumum hikâyenin çok fazla çiftlik ayrıntılarına boğulmasıydı. Evet hikâyenin mekân ve konusu çiftlik üzerinden işliyor fakat; örneğin tek bir ineğin doğumunu bile sayfalarca okumak açıkçası sıkılmama neden oldu. Ve kitapta bu tarz anlatımlar çok fazlaydı. Bunların dışında kitap tavsiye edeceğim türden.


İkinci kitap yorumunda görüşmek üzere, Allah’a emanet olun! ^^


Enise ALTINOK

Yorumlar

Popüler Yayınlar