Sil Baştan Başlamak Gerek - All That Mullarkey SUE MOORCROFT


SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK ’All That Mullarkey’’ SUE MOORCROFT



Cleo Gav ile olan kavgalarından sonra eve bitap halde geri döndüğünde yatak odasının duvarını kaplayan siyah keçeli kalemle yazılmış o notu gördüğünde artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağından habersizdi.



        ‘’ BU EVLİLİK BİTTİ.’’

                Sevgiler, Gav.



Ufak çaplı bir arkadaş toplantısı krizinden sonra işleri yokuşa süren Gav, Cleo’ya hayatlarını kökünden değiştirecek o gecenin kapılarını sonuna kadar araladığına dair en ufak fikri dahi yoktu. Olaylar sonrası teselliyi kız arkadaşlarıyla çıkmakta arayan Cleo’yu Justin adında bir yabancı bekliyordu.

Sona gelmiş evliliklerinden geriye ne kaldıysa toparlamaya çalışan Gav işleri yoluna sokup Cleo’yu geri kazanabilecek miydi? Ve en önemlisi Cleo artık bu evliliği sürdürecek miydi?



Üzerine Birkaç Kelam

Kitabın arka kapağını okuduğumda açıkçası bu kadar seveceğimi düşünmemiştim. Hikâye sadece Gav ve Cleo arasında geçiyormuş gibi dursa da aslında Justin gibi olayların ana kaynağı olan çok önemli bir karakterimiz daha mevcut. Basit bir konu gibi görünmesine rağmen Justin ile başlayıp Shona’yla devam eden olay örgülerini sevdim. Kısacası, kitap sıkmadan güzelce ilerledi.

Açıkçası Justin karakterini hikâye sırasında tasrif edilirken bu kadar iyi, ideal eş kıvamında biri çıkacağını hiç düşünmemiştim. Justin’in taş, havalı, hovarda kalıbından beybi Shona’ya deli olan aile babasına geçişi sürpriz oldu.

Aslında Gav karakterini de sevmiştim ki Lillian ile yatana kadar… Şimdi bu Cleo kızcağızımız ne yapsın ama? Basmasın mı ikinci nikahı Justine? Cleo’ya kızacakken Gav’ın da çok farklı olmadığını görünce işler değişti tabi…

Neyse Justin’i sevdim! Justin iyidir iyi… Taş Justin iyi çocuksun, aferin böyle evinin direği Shona’nın babası ol! -Jussin-

Yani anlayacağınız büyük bir krizle başlayıp karın ağrılarıyla devam eden kitap nitekim sonunda güzel bitti. Nice Happy Endinglere!



ENİSE ALTINOK

Yorumlar

Popüler Yayınlar