Yeter ki Aşk Koksun Hikayeler - Stitched with Love Collection


                                          YETER Kİ AŞK KOKSUN HİKAYELER 
                                           STİTCHED with LOVE COLLECTİON


‘’Aşk, verdiğini geri almaktır. Bu yüzden gerçek sevenler hep eksik kalır.’’



‘’Bu kitapta, hiç beklenmedik bir anda kendileri için doğru aşkı bularak, sonunda aradıkları huzura ve mutluluğa kavuşan, kalpleri sevmeye ve sevilmeye özlem duyan dört farklı kişinin hikâyelerini bulacaksınız. Kısacık bir kelime olsa da aşk uzun bir bekleyiştir. Aşk, sevdiğiniz kişinin size bir kez, sizin ona baktığınız gibi bakmasını; onun da size âşık olmasını ve birbirinize kavuşmayı beklemektir. Tıpkı Jacob ile Samantha'nın, Trent ile Lou'nun, Rachel ile Josh'un ve Diana ile Brady'in bekledikleri gibi... Sevgi, mutluluk ve aşk üzerine bir kez daha düşünmenizi sağlayacak bu hikâyeleri okurken kalbiniz aşk ve huzur ile dolacak.’’ (Tanıtım Bülteninden)


Yakamoz Yayınları Hikâye:2 etiketiyle çıkan kitap içinde 4 farklı aşk hikâyesini bulunduruyor. Tracey V. Bateman, Vickie McDonough, Pamela Kaye Tracy gibi isimlerin yazdığı hikâyeler farklı aşk hikâyelerini konu alsa da içinde yer alan karakterler hikâyelerin arasında birbirine eşlik ediyor.

Kitap tam anlamıyla kahve saatinize zevkle eşlik edecek türden içinde birbirinden ayrı ama birbirine bağlı aşk hikâyeleri barındırıyor. Kitabın en akıllıca ve sevdiren tarafı benim için buydu. Ana karakterin yanında okuduğunuz diğer karakteri sonraki hikâyede ana karakter olarak daha ayrıntılı okuyabilirsiniz. Ayrıca hikâyelerde karakterler arasındaki aşkı tamamen saf hislerle anlatıp, uzun ve yıpratıcı-hatta okurken acı çekmemize neden olan sinir bozucu engeller yerine çabuk gelen kavuşmalar olması çok hoşuma gitti. Hep ‘happy ending’ yani, bol bol mutlu son. En sevdiğim!

Hikâyeler okurken sık sık ‘bu şekilde kendi hayatlarımızda da aşkı saf yaşasak ne güzel olurdu’ dememe sebep oldu. Aşıkların düşünceleri, tepkileri ve birbirlerine bağlanmaları günümüzdeki ‘aşk’ kavramının ne kadar farklı olduğunun altını çiziyor. Ne yazık ki. Ama hiç değilse benim gibi masumiyete ve sadakate önem veren insanlar için oldukça tanıdık ve keyifli bir kitaptı.

Umarım Allah bizleri bu kitaptaki gibi masumiyet dolu aşklarla karşılaştırır ve her şeyin saflığına boğar. Sağlıcakla kalın, Allaha emanet olun! ^^



Enise ALTINOK




Yorumlar

Popüler Yayınlar